REGLAMENTS


A partir del 2018 ens trobaràs a


REGLAMENT FEEC: AQUÍ


REGLAMENT CIRCUIT EBRE: AQUÍ


REGLAMENT KM VERTICAL ROQUETES:


-La prova forma part del 8a Copa Catalana de Curses Verticals FEEC i del 10è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre i del CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CURSES VERTICALS. Està organitzada pel Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural


-La cursa es disputa el proper DISSABTE 26 d'agost per la tarde i es repartiran dorsals de 10:00 a 13:00 hores de dissabte.


-La cursa consisteix en una cronoescalada de 5,5km de distància amb un desnivell positiu de 1300m., una aproximació de 2km i un posterior descens de 9km fins arribar al punt de sortida. Hi hauran 3 avituallaments durant el recorregut, un líquid i dos de  líquid i sòlid.


-El temps màxim per fer la prova és de 3 hores. Hi ha un tall horari a les 2 hores 30 minuts al Coll del Vicari

-Es tranportarà als participants amb bus fins a 2 kms de la sortida, trajecte que servirà d'escalfament. Un cop a la Casa Carvallo es farà la sortida individual amb una separació de 30 segons entre cada corredor i sense ordre de sortida.

-El descens és sense crono, donant absoluta preferència a les companyes i companys que encara disputen la prova, moment on es pot aprofitar per gaudir de les boniques vistes de la Vall de l'Ebre.

-Els participants tenen l'opció de baixar amb vehicle des de Caro amb familiars o amics i sota la seva responsabilitat sempre que hagin fet l'entrega del xip a l'organització que estarà ubicada a meta. Aquests participants igualment podran de passar pel pavelló per poder dutxar-se i sopar. TOTS ELS CORREDORS QUE BAIXEN EN VEHICLE DE CARO HAN DE SABER QUE A UN COP ENTREGAT EL XIP, ESTAN FORA DE LES COBERTURES LEGALS DE LA CURSA.

-A les 19:00 de la tarde es tancarà el pas de baixada al Coll del Vicari per als corredors que baixen a peu .

-Hi hauran premis per als tres primers de cada categoria així com per al primer/a atleta local. L'entrega de premis es farà al Patí dels Til.lers del Centre Cívic de Roquetes a les 21:00 hores del dia 26 d'agost.

-L'organització disposa de dos autobusos per transportar a tots els participants des del pavelló poliesportiu fins al lloc de sortida de la prova i el mateix a l'inversa. Al pavelló es farà una pasta-party al migdia i un cop acabada la prova un sopar a base de torrada.

-El brifing de la cursa es farà a les 15:00 hores al Patí dels Til.lers del Centre Cívic de Roquetes.

-Les categories son les establertes al reglament FEEC I DEL CIRCUIT EBRE. L'edat mínima per participar és de 14 anys.

-Els menors d'edat hauran de portar la següent autorització per poder participar a la prova: -ES RECOMANA PORTAR PARAVENT PER A PARTICIPAR A LA CURSA

-L’organització es reserva el dret de modificar les bases del reglament, suspendre-les o modificar-les davant d’una eventualitat o per causa de força major (climatologia adversa…).
En el cas de condicions meteorològiques adverses, raons de seguretat, etc., l’organització pot suspendre la prova, modificar el recorregut o variar els límits horaris.

-Trail Roquetes es reserva els drets exclusius de les imatges, de prendre i recopilar fotografies, vídeo i informació de les curses en què tots els participants estiguin implicats, així com utilitzar aquest material en anuncis, relacions públiques o qualsevol altre propòsit periodístic, publicitari o de promoció de l’esdeveniment.Qualsevol projecte mediàtic o publicitari haurà de tenir el consentiment de Trail Roquetes


-En inscriure’s al Km Vertical de Roquetes , els participants donen el seu consentiment per a que l’organització de la prova tracti automàticament i amb finalitat únicament esportiva, promocional o comercial les seves dades de caràcter personal. De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça:  rroquetes@gmail.com.
Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dreta reproduir el nom, cognoms, categoria i resultat obtingut.

-L'INSCRIPCIÓ A LA PROVA SIGNIFICA ESTAR D'ACORD AMB AQUESTS REGLAMENTS

Tots els acompanyants que arriben en cotxe hauran d'aparcar abans d'arribar al Coll de Vicari per evitar transitar entre els corredors al seu últim tram de cursa.


Per qualsevol dubte, envieu correu electrònic a ivanmaigi@gmail.com